Skip to main content
Licener luseshampoo

Bliv LUSEFRI på 10 minutter.

 • Engangsbehandling
 • Et naturligt produkt
 • 100% effektiv
 • Mild og allergivenlig
 • Vores kunder anbefaler os
Køb her

Du viderestilles til en af vores forhandlere

Effektivitetstest og ekspertudtalelser

Eliminering af lus og luseæg med blot én behandling er dokumenteret 100% effektiv med Licener. Med sit 100 % naturlige indhold af blandt andet Neem ekstrakt, går shampooen ind og tilstopper luftvejene hos både de voksne lus samt hos de såkaldte nymfer, der er i luseæggene.

På trods af sin effektive formel, er det dog ikke nødvendigt at bekymre sig om skadelige effekter ved brug af Licener luseshampoo. Shampooens naturlige indhold af Neem ekstrakt er yderst skånsom for både hår og hovedbund, hvorfor denne også kan anvendes af alle, voksne såvel som børn helt ned til 2 år. Derudover indeholder Licener luseshampoo ingen parfumestoffer og kan anvendes af både allergikere og ikke-allergikere.

Licener vs. andre lusemidler

Sammenlignet med de fleste andre lusemidler, har Licener luseshampoo nogle helt klare – og indiskuterbare – fordele. Først og fremmest er der det faktum, at Licener er de fleste andre lusemidler på markedet overlegen i den forstand, at shampooen er gennemtestet og banebrydende indenfor sit felt i kraft af dens unikke formel og ingrediensliste.

Derudover har Licener luseshampoo den imponerende fordel, at behandlingstiden kun er 10 minutter. I modsætning er behandlingstiden for de fleste andre lusemidler 15 minutter, ligesom disse ofte kræver gentagne behandlinger, idet de ikke gør bugt med luseæggene. Du sparer altså ikke kun 5 minutter nu og her ved anvendelse af Licener luseshampoo – du sparer også rigtig meget tid og penge på efterfølgende behandlinger, fordi Licener dræber både de voksne lus og luseæggene.

Studier og tests

Adskillige kliniske studier og sikkerhedstests har underbygget vores påstande; at Licener luseshampoo giver perfekte resultater, at den fjerner både lus og luseæg effektivt – hver gang, at én flaske på 100 ml rækker helt fint til behandling af langt hår og at du ikke behøver behandle med Licener luseshampoo mere end en enkelt gang for at komme luseangrebet til livs.

Seneste studie med Licener udført i 2017.

Randomized, investigator-blinded, controlled clinical study with lice shampoo(Licener®) versus dimethicone (Jacutin® Pediciul Fluid) for the treatment of infestations with head lice.

Kort referat:
Licener (Neem ekstrakt) er seneste blevet testet på 61 børn med en gennemsnitsalder på 7 år. Der blev sammenlignet med behandling med luseshampooen Jacutin® Pediciul Fluid, (Dimethicon, som f.eks. også er aktivstoffet i Hedrin) på en referencegruppe bestående af 58 børn. I alt 119 børn deltog i studiet.
Studiet demonstrerede at en enkelt behandling med Licener mod hovedlus i bare 10 minutter, er nok til at bekæmpe lus, æg og nymfer 100%. Behandlingen gav ikke anledning til irritation, og er let at vaske ud pga. af sin shampoo basis. Luseshampooen Jacutin® Pediciul Fluid, (Dimethicon), gav 95% effekt.

Der blev foretaget en tilfredshedsundersøgelse hos deltagerne lige efter studiet. I gennem studiet blev der registreret større tilfredshed ved at bruge Licener end luseshampooen Jacutin® Pediciul Fluid, (Dimethicon). Det blev særligt bemærket at Licener var let at vaske ud, virker godt og flest deltagere vil anbefale andre af bruge Licener.

Se hele rapporten her.

Susanne Nordby April 2018

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8:00–16:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 37 54 91

Testresultater

I et publiceret studie fra august 2006, har man offentliggjort resultaterne af en in vivo effektivitetstest, hvor forsøgspersonerne bestod af 60 børn i alderen 4-15 år, der alle demonstrerede svære tilfælde af luseangreb. Efter behandling med Licener luseshampoo, blev shampooen skyllet ud efter hhv. 5, 10, 15 og 30 minutter, hvorefter lus og luseæg blev indsamlet til videre undersøgelse.

Blandt de vigtigste testresultater fandt man blandt andet, at:

 • Licener viste sig at være effektiv mod lus på alle udviklingsstadier
 • Der blev ikke påvist nogen forskel i produktets effektivitet mellem de forskellige eksponeringstidspunkter
 • Der blev ikke observeret nogen bivirkninger som hudirritation, brændende følelse eller røde prikker i hovedbunden, panden eller i nakken på testpersonerne.

I et lignende, publiceret studie fra april 2011, blev der udført in vitro effektivitetstest af Licener luseshampoo på hovedlus og luseæg. I denne test blev shampooen anvendt på luseæg i 5, 10, 15, 20, 30 og 45 minutter med henblik på at vurdere, hvorvidt der var forskel i æggenes udvikling i forhold til de forskellige behandlingstider. Under dette studie overvågede man nøje udviklingen af luseæggene, hvor disse normalvis udvikler sig over en periode på 9 dage.

Formålet med dette studie var at undersøge, hvorvidt alle udviklingsstadier af æggene døde ved anvendelse af Licener luseshampoo. Resultaterne af studiet viste, at ingen af de behandlede luseæg udviklede sig til lus. På blot 5-10 minutter dræbte Licener alle luseæg. I sammenlignelige tests, har man videre udledt, at kemisk baserede produkter er mindre effektive end Licener luseshampoo, herunder at dødeligheden hos lus og luseæg ikke er nær så høj.

Licener luseshampoo

Bliv LUSEFRI på 10 minutter.

 • Engangsbehandling
 • Et naturligt produkt
 • 100% effektiv
 • Mild og allergivenlig
 • Vores kunder anbefaler os
Køb her

Du viderestilles til en af vores forhandlere

Licener Luseshampoo
Ledvogtervej 164
9530 Skørping

Telefon: +45 98 37 54 91
E-mail: info@licener.dk

Skriv til os

Skriv til os