Skip to main content
Licener luseshampoo

Bliv LUSEFRI på 10 minutter.

  • Engangsbehandling
  • Et naturligt produkt
  • 100% effektiv
  • Mild og allergivenlig
  • Vores kunder anbefaler os
Køb her

Du viderestilles til en af vores forhandlere

Licener luseshampoo

Licener Single Treatment er en let anvendelig luseshampoo, der eliminerer lus og luseæg efter bare en enkelt behandling – og så med en behandlingstid på blot 10 minutter! Shampooen er baseret på det såkaldte Neem ekstrakt fra Neem træet og har en klinisk og videnskabeligt bevist effekt. Lus og luseæg kvæles på ganske få minutter. Eliminering af lus og luseæg med blot én behandling er dokumenteret 100% effektiv med Licener.

Licener skal påføres tørt hår og er let at vaske ud efter endt behandling. Dens milde formel gør endvidere, at det er helt unødvendigt at kombinere behandling med hårvask med normal shampoo efterfølgende, ligesom denne er uden olier.

Vi anbefaler Licener Luseshampoo til behandling af luseangreb, da I her får en yderst mild shampoo, der ej heller indeholder kemisk aktive stoffer, der eksempelvis kunne gøre den brandfarlig eller skadelig for dig og dine omgivelser på andre måde. Licener er et 100 % naturligt produkt og baseret på Neem ekstrakt, der er anvendt i Indien i århundreder, både ved religiøse ceremonier men også i folkemedicin til behandling af epidemier som kopper og skoldkopper. Neem ekstrakt anvendes hyppigst for dets antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber.

I Licener ved behandling af luseangreb har Neem ekstraktet den gavnlige effekt, at det blokerer ilttilførslen til lus og luseæg ved at ”drukne” disse. På den måde kvæles lus og luseæg på ganske få minutter, hvorfor det netop også kun er nødvendigt at behandle én enkelt gang med Licener. I modsætning kan du med andre lusemidler risikere at skulle behandle adskillige gange med kemiholdige produkter, der både er dyre og usunde for dig og dine børn.

Anvendelse

For de bedste resultater ved behandling af luseangreb med Licener luseshampoo, er det vigtigt at følge den udstukne fremgangsmetode. Dette sikrer, at du kun behøver behandle en enkelt gang for at komme lus og luseæg til livs i dit og din families hår. Når du behandler med Licener luseshampoo, er en flaske med 100 ml shampoo nok til behandling af langt hår. Ved behandling af kort hår, er det ofte tilstrækkeligt med en dosis på ca. 50 ml.

Trin 1:

Påfør Licener luseshampoo på tørt hår

Når du behandler med Licener luseshampoo, er det vigtigt, at der anvendes nok shampoo til at dække hele håret. Mængden afhænger naturligvis af hårets længde og tykkelse, men skal mætte alt hår fra hovedbund til hårrødder. Herefter masseres Licener luseshampoo godt ind i håret og efterlades i 10 minutter for den optimale effekt. Såfremt flere familiemedlemmer har lus, anbefales det at behandle alle med Licener luseshampoo samme dag med henblik på at undgå nye luseangreb og videre spredning.

Trin 2:

Skyl Licener luseshampoo ud af håret

Efter den anbefalede behandlingstid på 10 minutter, skylles Licener luseshampoo grundigt ud af håret. Dette gøres med lunken vand. Ligesom med enhver anden shampoo, bør du undgå at få shampoo i øjne og andre slimhinder. Da Licener luseshampoo er lugtfri og ganske skånsom, er det ikke nødvendigt at vaske efter med almindelig shampoo, når behandlingen med Licener er slut.

Ingen hårkæmning – bare hårvask

Ved anvendelse af Licener luseshampoo, er det aldrig nødvendigt at kæmme med tættekam efter behandlingen for at fjerne eventuelle luseæg. De fleste der tidligere har døjet med luseangreb, vil vide, at dette er en rigtig stor fordel – særligt hvis der er tale om børn, hvor dette let kan blive en kedelig proces, hvor der skal siddes stille, imens mor eller far finder luseæg.

Hvis ønsket, kan du dog med fordel kæmme dit hår efter behandlingen med henblik på at fjerne døde lus og luseæg.

Licener luseshampoo er lugtfri og helt uden bekæmpelsesmidler eller andre aktive kemiske ingredienser. Der er dokumenteret 100 % effektiv behandling ved adskillige kliniske studier blandt børn med lus. Licener er desuden en yderst skånsom shampoo, der er hudtestet i forsøg og sammenligned med Nivea Silky Shine

Til voksne og børn fra 2 år

Licener er et medicinteknisk produkt (Medical Device Class1) og er således også CE-mærket. En flaske på 100 ml rækker uden problemer til én behandling af lus og luseæg i langt hår. Det er muligt at købe Licener luseshampoo hos blandt andet Matas, udvalgte apoteker og dagligvarebutikker.

I kraft af sine miljø- og allergivenlige egenskaber, 100 % naturlige ingredienser og de tildelte certifikater og mærkater, er det dokumenteret, at Licener luseshampoo kan anvendes af voksne og børn helt ned til 2-års alderen.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8:00–16:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 37 54 91
Licener luseshampoo

Bliv LUSEFRI på 10 minutter.

  • Engangsbehandling
  • Et naturligt produkt
  • 100% effektiv
  • Mild og allergivenlig
  • Vores kunder anbefaler os
Køb her

Du viderestilles til en af vores forhandlere

Licener Luseshampoo
Ledvogtervej 164
9530 Skørping

Telefon: +45 98 37 54 91
E-mail: info@licener.dk

Skriv til os

Skriv til os